Jullie grote dag!

Wij vinden het zo gaaf om jullie grote dag vast te leggen. Let op deze dag niet te veel op ons en geniet van de dag!  Wij zijn jullie extra paar ogen met oog voor detail, oog voor jullie en alle mensen die om jullie heen staan.

Tarieven

Het tarief begint bij €1849,-
Hiervoor krijg je:
- 2 fotografen op jullie feestelijke dag
- Alle foto’s in een online galary
- Mini-fotoalbum cadeau

Als jullie meer willen weten dan maken we een afspraak waarin we elkaar leren kennen en bespreken wat jullie wensen zijn.

Onze albums
We laten jullie graag een aantal trouwalbums zien. Onze albums worden in Nederland met de hand gemaakt. Wij staat 100% achter onze fine art albums.

Albums

arrow_back arrow_forward

Stuur ons jullie vette brochure op!

Vraag & Antwoord

Komen jullie alleen of met zijn tweeën?

Wij komen altijd met z'n tweeën. Dubbel feest, twee paar ogen om jullie dag zo compleet mogelijk vast te leggen. Achteraf zullen jullie merken hoe geweldig het is om vanuit verschillende hoeken grote en kleine pareltjes van verhalen te kunnen herbeleven. Jullie dag gaat erg snel voorbij, maar wij zorgen ervoor dat alles prachtig in licht en emotie wordt vast gelegd.

Hoe bewerken jullie je foto's?

Warme, vrolijke kleuren met een analoog gevoel. Hiermee willen wij een sfeerfolle stijl bereiken en vinden we de  emotie goed tot zijn recht komen. Wij zorgen ervoor dat de geselecteerde foto’s nabewerkt worden op kleur en contrast in onze stijl. Wij werken geen lichaamseigenschappen weg in Photoshop, omdat we jullie vast willen leggen zoals jullie echt zijn. Be awesome. Be you!

Hoe ontvangen wij de foto's?

Jullie ontvangen de complete serie bruidsfoto’s binnen 8 tot 10 weken via een persoonlijke gallery. Via de gallery kunnen jullie de foto’s bekijken, downloaden en delen met vrienden en familie. Hierin kunnen jullie favorieten foto's aangeven voor in het trouwalbum. De gallery zal 1 jaar online blijven.

Wij zijn niet zo van het poseren, en nu?

Wij zien een portretshoot het liefst als een ontspannen samenzijn. Waarin we lekker lol kunnen maken, er gekletst kan worden en waarin we de liefde kunnen vieren. Wij horen vaak terug dat stellen het shoot-moment als relaxed hebben ervaren en dat er een ongedwongen sfeer was. En dat kun je terug zien in de foto’s!

Hoeveel foto's ontvangen wij?

Op een bruiloft maken wij heel veel foto's. Na de bruiloft selecteren en bewerken wij de beste foto’s en leveren wij rond de 30 foto’s per uur (afhankelijk van hoeveel er gebeurt). Wij leveren geen onbewerkte RAW bestanden. We gaan altijd voor een krachtig verhaal en wij zorgen voor te gekke herinnering om nooit meer te vergeten!

Eten jullie mee?

Heel Graag! We zijn graag onderdeel van jullie dag, op deze manier kunnen we alles van super dichtbij mee maken en vastleggen. Geen verhaal van buitenaf maar puur en echt, zoals jullie het ook meemaken. Dit hoeft niet persé bij jullie gasten aan tafel.

Nog een andere vraag

Willen jullie ons boeken of heb jij een specifieke vraag, bel of mail ons dan gerust even!