Wij zijn Ingrid & Timon; twee vrienden die elkaar door bruidsfotografie hebben leren kennen. Wij hebben de zelfde passie: mensen laten voelen dat ze prachtig zijn precies zoals ze zijn! We doen dit uiteraard door middel van fotografie en bruiloften vinden wij het allermooiste!

Word je blij van alles wat je ziet en leest neem dan snel contact met ons op. We zouden het super leuk vinden om samen met jullie geweldige herinneringen te maken op jullie bruiloft!

arrow_back arrow_forward

Timon houdt van

de herfst, dansen, buiten zijn, rum, zijn prachtige dochter, kampvuurtjes, goede wijntjes en biertjes, bourgondisch eten, zijn vrouw Merije, diepe gesprekken, een ochtend in dauw, samen met andere mensen zijn, drummen, nieuwe dingen aanleren, zingen en kamperen

Over ons

Ingrid

Ze houdt van strak, zwart wit, maar ook van verbinding en positieve woorden. Pas op! Als je bij haar in de buurt komt kan het zijn dat je complimenten gaat krijgen. Ingrid heeft gevoel voor mooie beelden en ziet de wereld uniek op haar eigen manier.

Geen normaal bloed, maar energie stroomt door haar aderen! Ze zet zichzelf niet zomaar bewust op de voorgrond, maar ze is een heerlijke aanwezigheid. Ze is een zorgende moeder van twee prachtige kids en is getrouwd met Mark. Ingrid is iemand die niet graag stil zit en het liefst bezig is met met het anderen naar hun zin te maken.

Timon

Wat een prettige vent is dit. Een tikkie gek, maar dan wel op een leuke manier. Gepassioneerd en heel veel liefde voor zijn vak. Hij is niet te stoppen in zijn creativiteit. Wat een feeling heeft hij voor het fotograferen van emoties en het maken van connecties.

En dan zijn andere grote liefde: Merije! Ow als hij naar haar kijkt spat de liefde ervan af. Heerlijk stel. Hoe herken je Timon? Meestal met hoed en zie je hem niet dan kan je hem herkennen aan zijn heerlijke lach.

Ingrid houdt van:

wijn, haar partner Mark, één bakkie koffie per dag, de kleuren zwart en geel, gezelligheid, mensen, reizen, soms alleen zijn, als 'googlen' een baan zou zijn is zij de werknemer van de maand, verse sneeuw, morgen, avondrood, de liefde tussen mensen, gek doen, opstandige pubers